21.3.2017

Aurora-päivän tunnelmia 2.-luokkalaisilta


Ullan 2A-luokkalaiset kirjoittivat muistojaan viikon takaisesta kotien ja koulun yhteistyöpäivästä, ja he halusivat jakaa tunnelmansa meidän kaikkien iloksi.

* Oli aurinkoinen päivä oli Unicef-kävely. Koulun sisällä sai liikkua vapaasti. Sisällä oli paljon erilaisia rasteja. En itsekään kerennyt käydä kaikilla rasteilla. Kävin sählyrastilla ja onnenpyörässä ja monessa muussa rastissa.

* Aloitin Unicef-kävelyllä. Sitten mentiin syömään. Sain pyörittää onnenpyörää. Syötiin vohvelia. Ja sitten tein pallon ja maalasin sen. Sitten mentiin kotiin.

* Oli aurinkoinen päivä. Olin kaverin kanssa rakentamassa legoja. Kaikki auroralaiset käveli Unicef-kävelyn. Sain onnenpyörästä karkkia.

* Aurora-päivänä kävelin Unicef-kävelyn. Ilma oli hyvä. Kävelimme kolme kierrosta. Olin onnenpyörässä töissä tunnin ja sitten menin syömään vohvelia ja sen jälkeen mentiin kirpputorille ja sen jälkeen mentiin kynsilakkastudioon.

* Ensimmäiseksi olimme Unicef-kävelyllä, kävelin kolme kierrosta. Sitten menimme syömään. Ruokalassa oli lihapiirakkaa ja pillimehua. Sitten menimme kahvilaan ja sitten menimme ulos ja sitten menimme kirpputorille.

* Menin ensin Unicef-kävelyyn. Oli hyvä ilma. Kävelin kolme kierrosta. Menin sisälle. Kun pisteet olivat valmiit niin menimme ensimmäiseksi kirpputoripisteeseen.

* Olin onnenpyörässä ja Unicef-kävelyssä ja sählypisteessä ja menin äidin kanssa syömään mokkapalaa. Ja leikin piilosta.

* Me käytiin onnenpyörässä ja linnunpönttötalkoissa. Onnenpyörässä piti odottaa koska jono oli pitkä. Meidän linnunpöntöstä ei saanut kattoa auki.

* Aloitimme ensin Unicef-kävelyllä. Olin kaverin kanssa koko päivän. Olimme mm. kivenmaalauspaikalla ja onnenpyörässä, kahvilassa ja vaan hengailtiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti