28.2.2017

Säbäturnaus 2017

Espoon kouluissa urheillaan ja kilpaillaan lukuvuoden aikana monissa yksilö- ja joukkuelajeissa. Koulumme osallistuu näihin tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan. Tänä vuonna saimme muodostettua tyttöjen ja poikien salibandyjoukkueet, jotka molemmat harjoittelivat tiiviisti.

Kuvien alla on vielä oppilaiden ja Timo Takon kirjoittamat tiivistelmät sekä tyttöjen että poikien pelien tunnelmista. Kuvat otti 6B-luokan Anette, joka myös livestriimasi kaikki pelit ansiokkaasti selostaen koulun Instagram-tilille. Peleillä oli satoja katsojia ja kymmeniä kommenteja. Valitettavasti jouduimme kuitenkin poistamaan koulun FB-tilille tallennetut pelit vastustajien kuvauslupien puutteesta johtuen.Auroran tytöt taistelivat alkuturnauksen voiton jälkeen Esport Arenan lopputurnauksessa uskomattoman sitkeästi saavuttaen pronssia.

Joukkueella oli vain kaksi ketjua ja urheilullinen osallistuminen vaihtui sitkeäksi selviytymistaisteluksi, jossa kultamitali oli täydellisen lähellä. Niin lähellä, mutta hivenen päässä.

Kaikki alkuottelut (4kpl) voitettuaan vastassa oli Latokaski ja jos varsinainen peliaika päättyi tasan olisi Espoon mestari Aurora. Huikean myllytyksen ja taistelun jälkeen ottelu päättyi vaivaisen maalin tappioon 1-2.

Lopputulos oli pronssi, koska voittamamme Kirkkojärven joukkue oli voittanut Latokasken, jolle me taas hävisimme, maalilla.

Uupunut ja loppuun asti taistellut joukkue oli likipitäen tyytyväinen tulokseen.

Suurkiitos Eeva ja Sade, joukkueen pelaajavalmentajat.
Poikien joukkue aloitti matkansa syksyllä säbäkerhon muodossa, jolloin kaikki olivat tervetulleita hönäilemään. Kuitenkin kisojen lähestyessä joukkueesta muodostui 11 pelaajan ryhmä, joka lähti suurin odotuksiin turnaukseen. Alkusarjan pelit Auroran joukkue selvitti helposti, voitoin 23-1, 12-5, 8-3 ja 8-5. Poikien matka jatkui siis Esport-Arenalle  lopputurnaukseen.

Lopputurnauksen peleissä riitti haastetta, sillä ottelut pelattiin 5v5 menetelmällä, ja Auroralla oli vain 9 kenttäpelaajaa loukkaantumisten vuoksi. Ensimmäinen ottelu päättyi kirvelevään 4-6 tappioon Päivänkehrän koululle, joka lopulta voitti koko turnauksen. Pojat selvittivät kuitenkin 2 seuraavaa peliä voitokkaasti, ja etenivät välieriin.

Välierissä tuli vastaan Vanttilan koulu, joka oli tähän mennessä voittanut kaikki oman lohkon pelinsä. Aurora taisteli raivokkaasti, mutta taisto päätyi Vanttilan hyväksi 5-4. Edessä oli siis pronssiottelu Lintulaakson koulua vastaan. Auroran pojat lähtivät peliin pettyneinä välierä tappion takia, mutta maalien syntyessä hymy nousi poikien naamalle. Eritysmaininnan saa Lassi Pollari, joka tykitti pronssiottelussa kuusi maalia, ja itse peli päättyi 7-5 meille.

Suuret kiitokset koko joukkueelle hienosta turnauksesta ja pronssimitalista
Valmentajat Väinö ja Joni, sekä  kapteenit Leka ja Rasse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti