18.11.2016

Tuleva huippufutari

Kolmasluokkalainen Laura on saavuttanut mainetta ja kunniaa Uudenmaan piirin taitokisoissa ja lukeutuu ikäluokkansa parhaisiin pelaajiin. Auroralaiset onnittelevat huippusuorituksesata ja kiittävät Lauraa alla olevasta kirjoituksesta!

Hei! Olen Laura Kivioja. Harrastan F.C.Kasiysissä jalkapalloa. Olen harrastanut nyt kolme vuotta. Jalkapallon lisäksi harrastan myös lentopalloa ja pianoa. Pelinumeroni on 11. Minun valmentajani ovat Eerika ja Salla ja he ovat todella mukavia valmentajia.

Voitin tänä vuonna F9-sarjan tyttöjen Uudenmaan piirin taitokisat. Kisoihin osallistui noin 50 tyttöä. Tulokseni on Suomessa omassa ikäluokassani tänä vuonna toiseksi paras!

Viime vuonna voitin seuramme Vuoden nappulatyttöpelaaja-palkinnon. Tänä vuonna myös meidän joukkue palkittiiin Kasiysin parhaaksi joukkueeksi. Meillä onkin tosi kiva joukkue ja hyvä joukkuehenki. Joukkueemme nimi on Tähdet. Toivon tulevani isona tosi hyväksi pelaajaksi ja aion harjoitella ahkerasti. Unelmani on joskus olla Suomen paras naisjalkapalloilija.

Jalkapallo on mahtava harrastus!
Kannattaa kokeilla :)​

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti