2.12.2015

Auroran koulun uusi blogi


Auroran koulu elää uudistusten aikaa.
Tämän lukuvuoden työskentelemme vielä väistötiloissa, mutta ensi lukuvuoden pääsemme aloittamaan upeissa uusissa ja valoisissa tiloissa.

Samalla kun uusi koulu rakentuu vanhalle Lippajärventien tontille, muokkaamme ja vahvistamme myös toimintakulttuuriamme.

Osansa uudistuvasta Aurorasta saa kokea myös viestintämme, joka hakee sopivia muotoja yhteistyölle perheiden ja koulua lähellä olevien toimijoiden kanssa.

Ajankohtainen tiedotus tapahtuu edelleenkin Wilman kautta, mutta tämän blogin sivuilla pyrimme kiinnostuneille kertomaan, millaista arkea meillä auroralaisilla on ja mihin suuntaan tulevaisuudessa kuljemme.

Blogin sivupalkeista löytyvät pysyvät artikkelit, tärkeät tiedot, lomakkeet, kuvagalleriat ja linkit. Keskellä kerrotaan koulupäivien tapahtumista.

Mikäli haluat saada uudet blogitekstit sähköpostiisi, täytä osoitteesi vasemmassa palkissa olevaan "Tilaa sähköpostiin" -laatikkoon.

Ansiokkaasti eläkkeelle siirtyneen vanhan Auroran rehtorin, opetusneuvos Martti Hellströmin blogisivut ovat edelleen luettavissa hänen Pedagogiikkaa ja koulupolitiikkaa II -blogissaan (linkki)

Muut Auroran vanhat sivustot on poistettu käytöstä, mutta niitä saattaa silti silloin tällöin verkosta löytyä. Niiden sisältämät tiedot eivät kuitenkaan ole ajan tasalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti